De Veiligvertoon plugin

In deze blog leggen we uit hoe Veiligvertoon werkt, wat de voordelen zijn en geven we een aantal concrete voorbeelden om een beeld te schetsen van de plug-in.

Met Veiligvertoon is het beheren van jouw veiligheidsinformatie eenvoudiger dan ooit en kan je de informatie geheel naar wens op een professionele wijze aan jouw klanten presenteren. Zo voldoe je binnen enkele ogenblikken aan de wettelijke Europese eisen en kan je weer zorgeloos verder met het groeien van je bedrijf, wetende dat je klanten volledig geïnformeerd en beschermd zijn.


Van start met Veiligvertoon

Na de installatie van de plug-in verschijnt er een nieuwe kolom op de beheerpagina van je producten genaamd "Veiligheidsinformatie". Hier kan je eenvoudig zien welke producten als zijn voorzien van de benodigde informatie en wanneer deze informatie voor het laatst is bewerkt.Het beheren van veiligheidsinformatie

Je beheerd de veiligheidsinformatie van de producten op productniveau. Zodra de plug-in is geïnstalleerd zal je op de beheer pagina van je producten het tabblad "Veiligvertoon" vinden onder het kopje "Product data".Scannen van het veiligheidsblad

Binnen dit tabblad kun je eenvoudig het veiligheidsinformatieblad (MSDS) van je leverancier uploaden en vertaalt de tool de inhoud van dit blad naar de relevante en wettelijk vereiste informatie voor de verkoop aan consumenten. Als je niet beschikt over het veiligheidsinformatieblad kun je de informatie ook handmatig configureren.Na het scannen van het document vult de tool automatisch de volgende velden in. Deze velden kan je indien gewenst vervolgens zelf nog bewerken. Nadat de veiligheidsinformatie is ingevuld druk je simpelweg op "Opslaan" en zal de informatie worden vertoont op je website.
Het beheren van de weergave

Onder het kopje "Veiligvertoon" > "Styling" in het navigatiemenu vind je alle mogelijke weergave instellingen. Zo beheer je bijvoorbeeld de weegavelocatie, taal en opmaak van de informatie op je site.

De mogelijke weergavelocaties

Je kunt kiezen uit drie standaard locaties. Daarnaast is het ook mogelijk om met maatwerk de veiligheidsinformatie op een locatie naar keuze te plaatsen in de template van jouw webshop. Hieronder kun je de verschillende opties vergelijken.